K-Power  ®

 

 

K-Power® (Силата на кинезиологията) серията е разработена от д-р Брус Дю и съпругата му Джоан Дю и има за цел да помогне на всички,които работят в сферата на грижата за другите за да допринесат за цялостното благосъстояние на клиентите си с метод ,който служи като мост между конвенционалните и алтернативните методи на лечение и за всички хора,които искат да имат мощен инструмент за самопомощ дори,когато са сами.

K-Power® има за цел да подобри не само физическите, но и психическите, емоционалните и метафизичните аспекти на здравето и благополучието.

Д-р Брус Дю е международен преподавател, който е доктор от 50 години.

Автоимунно заболяване го кара да изостави кариерата си в съдовата хирургия. През 1977г. търсейки алтернативни начини на лечение той попада на приложната  кинезиология и докосване за здраве(ДЗЗ).От тогава до днес той е посветил живота си на тях.Той става председател на световния факултет и попечител на фондация ДЗЗ и му е възложена ролята на създаването на IKC(Международен колеж по кинезиология) в Цюрих, Швейцария.Декан е на Международният колеж по професионална кинезиологична практика(ICPKP).Съпругата му Джоан Дю е Магистър по хуманитарни науки,Специалист по натурална медицина,бивш Директор на Южнотихоокеанският институт по кинезиология .Заедно  те преподават на над 4000 души ДЗЗ и водят  над 100 инструкторски работилници в Нова Зеландия ,Австралия и САЩ.Д-р Брус Дю поставя концепции (като епигенетиката) в прости, лесно асимилирани модули.

За презентацията е нужен JavaScript.