K-Power® Епигенетични лечебни цикли

 

person-1959737-1

K-Power® Епигенетични лечебни цикли е кратък еднодневен семинар,който е част от серията К-Power® (Силата на кинезиологията).Създаден е от Д-р Брус Дю,основател на ICPKP-Международен колеж по професионална кинезиологична практика.Този семинар има за цел да ни даде мощен инструмент,който да ни помогне да преминем от състояние на неосъзнатост и страх към състояние на осъзнатост,вътрешен мир и радост от живота.

Еднодневен сертификационен K-Power® семинар ,в който ще научите:

  • Как да тестувате себе си (чрез кинезиологичния тест с цяло тяло на ICPKP).
  • Как да откривате енергийни блокажи във всяка област на живота си.
  • Кои са 5-те епигенетични цикли
  • По 4 метода за всеки цикъл
  • Как да предадете това знание на семейство и приятели.,а ако желаете можете да станете и инструктор по K-Power®.
  • Как да прилагате върху себе си и другите един изключително мощен кинезиологичен метод за възстановяване на цялостния енергиен баланс за да бъдете по-жизнени, по-здрави и да изпитвате повече мир, радост и удовлетворение от живота си.
  • Най-ценната възможност на този семинар е, че ще можете да осъзнаете и промените много от вашите модели на мислене и възприятия за света, които несъзнателно сте заимствали от родители, учители и обществото, в което сте израсли. Епигенетиката ни учи, че това е най-вероятната причина хората да се чувстват блокирани и неудовлетворени или да си мислят, че „не им върви“ в някоя област на живота.
  • Вашата ДНК не определя съдбата ви.

Този курс е за всеки,който иска да има под ръка ефективен инструмент за справяне със стреса на всички нива.Подходящ е и зa лекари,хомеопати,психолози,коучове,цветотерапевти.които искат да обогатят своят инструментариум за работа със своите клиенти.
Къде и как може да прилагате метода“Епигенетични лечебни цикли“?
Може да практикувате този прост метод у дома върху себе си, а също и да го споделяте с вашето семейство и приятели.
Може да се квалифицирате за международен K-Power® ЕЛЦ инструктор и да преподавате този метод на други хора. 

Това е една прекрасна възможност за всеки един от нас да допринесе с нещо за осъзнаването и съединяването на човешката общност, в която живеем по един нов холистичен начин.

Такса за участие в курса:

195 лв за еднократно участие (6 часов семинар).Таксата включва ръководство на български език и международен сертификат, издаден от ICPKP-Нова Зеландия www.icpkp.com.

360 лв за двукратно участие(това е специална цена, когато таксата е платена предварително). Когато присъствате на курса ЕЛЦ два пъти, ще можете да се квалифицирате за международен K-Power®инструктор по ЕЛЦ .Има допълнителни условия за тази квалификация.

Този курс е международно признат.

При интерес,запитвания и за записвания за следващи дати се свържете смен.

Важно!Инструкторите на K-Power® не работят с болестни състояния, заболявания или каквито и да е наименувани болести. Интересът им е към високо ниво на благоденствие и жизненост: как то да бъде придобито, поддържано и подобрявано посредством повече осъзнатост за специалните нужни на тяхното същество. 

K -Power Instr.