Хипноза/Хипнотерапия

 

Когато сте в хипноза обикновено сте приятно отпуснати,което спомага без усилие да се фокусирате върху определена идея, мисъл или чувство,при което разсейващите стимули от външния свят са сведени до минимум.Това позволява преживявания,които за логическия ум са невероятни.Състояние,в което се потапяте в океана на подсъзнанието,където невъзможни неща няма и където времето не съществува.

Хипнозата е научен, естествен и релаксиращ метод,който има мощно въздействие по отношение формирането на чувство на увереност в себе си и намаляването на ежедневния стрес.

В състояние на хипноза се увеличава вашата внушаемост и това може да бъде използвано изцяло във ваша полза,променя се структурата на мисленето и поведението ви по начин, който води до подобрение в качеството ви на живот.

Общоприетата представа е как хипнотизираният спи, а хипнотизаторът бае на глас,след което човек си тръгва без проблеми докато животът му си остава същия.Всъщност вие валидизирате нова реалност в съзнанието си ,след което се променя светоусещането ви.

Промяната вътре във вас променя реалността извън вас.Започват да отпадат хора от обкръжението ви, които не “вибрират” на новата ви честота.Променя се ценностната ви система и се пренареждат приоритетите в живота ви.Започвате да привличате хора и събития от нов тип. Разбирате макар и пост фактум, че всичко, с което се разделяте е принадлежало на един „друг“аз.

Хипнозата действа незабележимо и носи със себе си промяната(трансформацията).

Хипноза (2)

Хипнозата е напълно безопасно и не криещо никакви рискове състояние.Науката твърди,че 10-12 пъти в денонощието мозъкът естествено забавя своя ритъм, което дава възможност на съзнанието да “изключи”  и да се презареди като след много кратък сън.Следователно хипнозата е едно естествено състояние.

Проблеми при които хипнозата дава резултати са: депресии, фобии, панически атаки, зависимости, стрес и много други.

За да има резултат от хипнотичният сеанс е необходимо да нямате очаквания, т.е.тези които са насадени от средствата за масова информация.

Терапевтичната хипноза се използва за да подобри физическото и психическото здраве и няма нищо общо с хипнозата представяна като шоу, която се прави изцяло за забавление на зрителят.

Хипнотерапевта ви води в хипнотичният транс,но вие никога не губите свободната си воля.Хипнозата е начин за достигане до необятното подсъзнание,където е по-лесно да бъдат извършени промени в посоката,която вие желаете.

Ако искате да бъдете хипнотизирани е важно да нямате предварителни очаквания за преживявания и резултати и да имате доверие в хипнотерапевта. 

Хипнотерапията е терапия провеждана в хипнотичен транс.

Записване на час тук

Цена за една сесия (час /час и половина): 60 лева

Броят на сесиите зависи от степента на проблема, индивидуалните ви особености  и не на последно място – от вашата готовност и мотивация за промяна.