За мен

Тета лечение

Здравейте,

Казвам се Даниела Илиева .Тук съм, за да споделя моето знание (себе си) и да бъда свидетел на величествената проява на Създателя във вас.

Определям се като един щастлив човек,което означава,че и аз съм имала моменти,в които съм забравяла коя съм ,какво мога ,и че всички отговори са вече дадени ,защото всичко е любов.

Животът ме срещна с много хора от различни националности,раси,религии и това,което разбрах е,че различията са нещо хубаво и всички те не съществуват през погледа на любовта.

Това ,което съм днес – човек с непоклатима вяра в любовта и хората,до голяма степен дължа и на всички прекрасни хора около мен от момента на моето раждане до ден днешен. Благодаря на всички вас.

Сертифицирах се в ThetaHealing®,защото го чувствам като част от мен самата.Метод,който ми е помагал и преди да съм знаела за него.Сега  с огромна радост  мога да го споделя с всички,които са решили да се освободят от ограничаващите ги мисловни модели ,за да изживеят живота на мечтите си.Животът – това сме ние и е наше право да го изживеем по един радостен ,удоволетворяващ и достоен начин.

 

Те ще те попитат какво си дал.

Отговори им – Изключвайки любовта какво друго влюбения дава?

~Руми