Тета сесия

В една Тета сесия се обсъжда една тема.Това може да е тема от всяка една област ,в която човек изпитва някакви затруднения,както здравословни така и финансови,затруднения във връзките или липса на“светлина в тунела“.Тези затруднения показват,че във вас работят негативни програми и убеждения на подсъзнателно ниво.С Тета методът те се откриват и променят в положителни.Това може да стане веднага.Резултатът се постига чрез лично осъзнаване и съгласие старите програми да бъдат сменени.Предварително не се знае колко срещи ще са необходими.Целта е темата да приключи бързо и човек да не става зависим от терапевта както при други практики.

В Тета сесията не се поставят или отричат диагнози,не се изписват медикаменти и не се препоръчва приемът им да спира.

Продължителността на една сесия е между час и час и половина.

Необходимо е записване на час за среща на телефон:0888119182 -Даниела Илиева

Методът може да се провежда дистанционно по телефон или приложенията към него,защото за Създателят на всичко,което Е .не съществуват ограничения на времето и пространството.

За да се проведе дистанционна Tета сесия е необходимо записване на телефон:  +359888119182 – Даниела Илиева или на лични съобщения в страницата в ФБ: https://www.facebook.com/thetalechenie/ и да се преведе сумата по банковата сметка.

Цената на една Tета сесия е 60лв.(лева) и 60€(евро) за клиенти от чужбина.

Може да бъде заплатено на място или по банков път.

Банкова сметка:

UniCreditBulbank

SWIFT/BIC: UNCRBGSF

IBAN:BG51UNCR70001521462970

ДАРАСА ЕООД

Основание за плащане -„Тета сесия“ 

Също така може да зарадвате любим човек :

Подарък-ваучер-тета-сесия

 

ThetaHealing®  e алтернативен метод , променящ и подобряващ качеството на живот, но не замества официалната медицинска помощ.

 

Тета Хилинг медитация