Премахване на ограничаващи убеждения

 

Как може да премахнем убеждения,които ни пречат?

С един съвременен набор от техники (15) основан на обширни изследвания на несъзнаваното и подсъзнателното промяната на убежденията е мисия възможна.

Използвайки тези техники за промяна на убеждения хората успяват да освободят най-упоритите психични и емоционални блокажи,които им пречат.

По време на този процес практикуващите ги са в състояние да заобиколят съзнателния ум както и всяка подсъзнателна съпротива и да пътуват право към тези отрицателни убеждения, контра-намерения или блокирания,които пречат на човек. Не са необходими общи форми на беседова терапия за да се диагностицира проблема.

Нов и високоефективен набор от техники, който може да постигне резултати в рамките на дни или седмици.

Този набор от техники не е предназначен да замени други форми на терапии и практики. По-скоро е проектиран да работи заедно с тях за повишаване на ефективността.

 Защо тези техники са толкова ефективни? 

Много хора, може би и вие самите сте се чувствали така като,че ли нещо в живота ви работи срещу вас.Някаква на пръв поглед невидима сила,която кара нещата да не се случват така както вие искате. Някои го наричат ​​лош късмет,други го наричат ​​съдба или с други имена.

Може би :
– се борите да привлечете изобилието,за да живеете идеалния си начин на живот.
– имате взаимоотношения, които са обтегнати независимо колко давате.
– усещате празнота,без значение колко време и енергия отделяте за духовна практика.
– чувствате,че живеете сценарий, който не сте създали.

Нищо,което се случва с нас ежедневно не е поради това,което е извън нас.

В края на краищата всички сме срещали хора, които въпреки предизвикателни обстоятелства, блокиране на пътя и с “ карти срещу тях“ успяват да създадат радостен, целенасочен, дълбоко духовен живот и да станат светлина, която да води другите към собствената им уникална сила .

И всички сме срещали хора,които,въпреки че имат всяко предимство и всеки лукс, който е на разположение са хронично счупени,самотни,отегчени и нещастни.

Разликата?

Тези, които изпитват радост, изобилие и имат цел,вярват със сърцето си,че го заслужават.Всъщност те знаят,че преживяването на тези неща е от съществено значение за подобряването на живота на другите.

 Често обаче се случва да притежаваме цял набор от ограничаващи вярвания в умовете ни.

Продължаваме да си казваме неточни,отвратителни неща за това,което можем или не можем да направим,да бъдем,да имаме и да постигнем.

Ние се лишаваме от истинското изобилие и радост, които са наше рождено право.

Ние изхвърляме ключът не само за отключване на нашия истински потенциал, но и за принос към духовната еволюция на обществото като цяло.

Повечето хора вярват на собствените си ограничаващи идеи и убеждения, без всъщност изобщо да ги поставят под въпрос. Ние просто приемаме,че „такъв е животът“ и продължаваме да живеем по този начин.

Много от нас чакат обстоятелствата да се случат вместо да създадем идеалния си живот.

Някои хора живеят целият си живот по този начин и напускат този живот без истинско чувство за постижение и принадлежност към тази невероятна красота на Вселената.

 Какъв е резултатът от премахването на ограничаващите ни убеждения?

-Чувствате се вдъхновени знаейки,че целите, притежанията и обстоятелствата, които някога сте считали за извън вашият контрол сега са не само възможни,а те чакат да ги прегърнете през цялото време!
– Чувствате се овластени,признавайки,че имате пълен контрол над живота си и че можете да създадете реалността, която толкова страстно желаете!
– Чувствате се пробудени,напълно в съзвучие с източника на сила и наясно с всяка нотка на фината симфония на Вселената!
– Чувствате се целенасочени,знаейки,че можете да използвате същите тези умения за да помогнете на другите да достигнат до истинския си вроден потенциал!
– Чувствате се облекчени,освободени от безкрайните отрицателни „записи”, които са в ума ви от месеци… години… и дори десетилетия!

– Чувствате се благодарни,защото животът ви става изпълнен с радост и изобилие и сърцето ви прелива от благодарност!

 Създателите на тези техники са:

Джо Витале – звезда от „Тайната“ и автор на над 50 книги. Джо Витале е признат за един от лидерите на вярването на това как несъзнаваните ограничаващи вярвания са в основата на това защо хората не успяват да привлекат и постигнат каквото желаят. Използвайки себе си и другите като обекти на изследване той е усъвършенствал тези прости техники, за които е доказано, че премахват дори най-упоритите блокажи .

Д-р Стив Дж. Джоунс – клиничен хипнотерапевт и инструктор по НЛП,член на Съвета на директорите на ААБД,Член на Американският съвет по хипнотерапия,Член на Националната гилдия на хипнотизаторите • Създател на Американският алианс на хипнотизаторите. Д-р Стив е пионер в областта на самохипнозата и умственото препрограмиране. Той е един от най-търсените експерти в своята област.

Кой може да се възползва от тези техники ?

Всеки човек,който има нужда от промяна в която и да е област на живота и знае,че промяната се случва отвътре навън.

Записване на час тук

Цена за една сесия (час и половина):60 лева

Цена за пакет 3 сесии:120 лева

Може да заплатите по следните начини:

ПОУ

€30,00

Може да заплатите on-line ,ако имате профил в ePay.bg или в най-близкият офис на Изипей с превод по микросметка на клиент в ePay.bg :
ДАРАСА ЕООД
КИН на получателя:2404352308
Основание:ПОУ
Банкова сметка:
UniCreditBulbank
ДАРАСА ЕООД
SWIFT/BIC: UNCRBGSF
IBAN:BG51UNCR70001521462970
Основание за плащане :ПОУ


Седемте чакри и Седемте закона на Вселената

1.Коронна чакра – Ментализъм Всичко е ментално. Всичко това , в което вярваш – живееш. Ако искаш нещо, първо трябва да бъдеш това нещо. Не трябва да мислиш за себе си в бъдеще време, трябва да бъдеш сега, това, което мислиш, че искаш да си. 2.Чакра на третото око: Съответствие Това, което е отвън е… Продължете да четете Седемте чакри и Седемте закона на Вселената

Всеки е Бог е обединяващата истина зад всяка световна религия

  Всички световни религии съдържат една и съща истина,ако премахнем повърхностните аспекти на традициите на вярата:правила,ритуали и норми.В ядрото ​​на тези религии стои вечната идея,че реалната идентичност на хората е Бог. Това твърдение може да не изглежда очевидно или правдоподобно,защото повечето хора не свързват религиите на този свят с тази идея.Тя може би е била… Продължете да четете Всеки е Бог е обединяващата истина зад всяка световна религия

Животът е сега

  Човешкият мозък (ум) е устроен така, че почти винаги „гледа“ напред или назад. И точно по този начин във всеки един момент ние градим нашето минало и нашето бъдеще, а този момент е един и се нарича сега.Единственият съществуващ, преживяван, изживяван отново и отново,сега. Знанието за това е познание за безкрайността. Животът е вечен… Продължете да четете Животът е сега