За мен

 

Здравейте,

Казвам се Даниела Илиева .Тук съм, за да споделя моето знание (себе си) и да бъда свидетел на величествената проява на Създателя във вас.

Определям се като един щастлив човек,което означава,че и аз съм имала моменти,в които съм забравяла коя съм ,какво мога и че всички отговори са вече дадени ,защото всичко е любов.

Животът ме срещна с много хора от различни националности,раси,религии и това,което разбрах е,че различията са нещо хубаво и всички те не съществуват през погледа на любовта.

Това ,което съм днес – човек с непоклатима вяра в любовта и хората,до голяма степен дължа и на всички прекрасни хора около мен от момента на моето раждане до ден днешен. Благодаря на всички вас.

Сертифицирах се в ThetaHealing ®,защото го чувствам като част от мен самата.Метод,който ми е помагал и преди да съм знаела за него.Сега  с огромна радост  мога да го споделя с всички,които са решили да се освободят от ограничаващите ги мисловни модели ,за да изживеят живота на мечтите си.

K-Power ® срещнах по-късно и ме привлече с това,че може лесно да се практикува дори когато си сам,а и може да бъдем в помощ на близките ни хора като го споделим с тях.Чудесен метод за баланс !Станах инструктор ,защото вярвам,че промяната в нас променя всичко около нас,а възможността да имаш един инструмент за самопомощ е повече от прекрасна.

В желанието си да разбера как точно се осъществява промяната в Тета състояние изкарах и курс по Хипноза и Хипнотерапия при БАХ с Иво Величков.

А нестихващият ми интерес към това как нашите вярвания творят живота ни ме доведе и до много други практики и методи,като едни от тях са тези на Global Sciences Foundation.

Общото между тези методи е възможността за промяна на мисловните ни модели и възприятия за света.

Единственото нещо , което СЕГА със сигурност знам е .че ВСИЧКО Е ВЪЗМОЖНО.

Те ще те попитат какво си дал.

Отговори им – Изключвайки любовта какво друго влюбения дава?

~Руми